Stärk självkänslan genom kärlek

Vågar du öppna upp för kärleken och vågar du ta emot den kärlek som alltid finns? Genom att våga ta emot kärlek stärker du också självkänslan.

Vad är kärlek? Om du skulle definiera kärlek vad skulle du säga då? Du skulle kanske använda ord som tillit, värme, gemenskap, acceptans och så vidare.

Skriv ner så många ord du kan komma på som kan definiera kärlek. Se orden, känn orden, smaka på orden. Hur får dessa ord dig att känna?

Kärlek är viktig för din självkänsla, genom att älska dig själv stärker du din självkänsla.

Om du inte älskar dig själv kan du heller inte begära att din omgivning ska älska dig.

Stärk dig själv genom insikten till din egen kärlek till dig. Med en stark kärlek till dig själv sprider du mer kärlek till din omgivning.

Ju mer kärlek du kan ge, ju mer kommer du att få tillbaka. Kärleken vet inga gränser, den bara expanderar. Det är bara du i ditt sinnen som kan sätta upp hinder för kärleken.

Är kärlek en vision som är inom räckhåll för dig? Om den inte är det, vad finns det för hinder i så fall? Kärleken kan inte själv sätta upp några hinder men vi kan skapa mentala hinder i våra egna sinnen.

Titta på din lista med ord som du skrivit och skapa dig kärleksfulla tankar och ett kärleksfullt liv genom dess ord. Känn den känslan som dina ord förmedlar. Du är värd all kärlek som universum kan uppbåda, men du måste våga ta emot den.

Våga gör dig fri från dina mentala blockeringar och lev ett liv i kärleksfull frihet i den vision som du önskar, och din självkänsla kommer att växa i dig.

Om du skulle vilja ha min personliga hjälp med att stärka din självkänsla så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *