Visdomskort v.30

Även denna vecka delar jag med mig av veckans visdomskort. Det här säger visdomskorten att vi behöver tänka på den här veckan:

Tarotkortens budskap (4 of Air)
Just nu finns det många tankar i ditt sinne, men du ska inte oroa dig, en lösning är nära förestående. Du behöver lugna ditt sinne och vila dig från alla tankar. Genom sinnesro kommer du att nå ny klarhet och få större skärpa.

Orakelkortens budskap (Tracker)
Du behöver fokusera dina tankar till ett istället för att vara tankspridd. Bestäm dig för vad som är viktigt och fokusera din energi utifrån vad du vill uppnå. Precis som bilden visar så blir den enade floden mer kraftfull än vad många små bäckar blir.

Änglarnas budskap (Atena)
Tro på dig själv och din inre kraft. Du har en kärleksfull kraft som du kan använda för att förbättra dina relationer, ditt självförtroende och ditt livssyfte. Ju mer kärleksfull kraft du ger, ju mer får du tillbaka.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort
Nu är det tid att vila ditt sinne från alla stressande tankar. Det är dags att bara vara och njuta av den tid som är nu. Eventuella problem och bekymmer kommer inom en snar framtid att få sin lösning. Stressa inte över det du inte kan påverka idag. Fokusera istället dina energier på en sak eller ett mål. Lita på dig själv och använd din inre kärleksfulla kraft till att nå det mål du önskar.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide MadeleineLämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *