Att vara tacksam över livet

Brukar du känna tacksamhet. Ibland är vi så upptagna av oss själva och allt som händer i våra liv, så vi glömmer bort att vara tacksamma.

Alla har något att vara tacksam över, fast ibland förmörkas våra tankar av problem och bekymmer som gör att vi glömmer bort det vi faktiskt har och kan vara nöjda och glada över.

Om du funderar på vad du är tacksam över, vad hamnar på din lista då?

Det kan vara klokt att skriva en tacksamhetslista som du kan ta fram de där dagarna som livet känns som mest jobbigt.

En övning som är bra för att träna upp sin tacksamhet och som i sin tur också ger en känsla av större inre harmoni är att varje kväll när du lägger dig tänka ut minst en sak som du är tacksam över just den dagen.

Det kan vara precis vad som helst. Du kanske mötte en person som hälsade och log mot dig helt oväntat, du kanske lyxade till din dag med att köpa något extra gott till middagen, du kanske fick beröm för något du gjort eller en komplimang för dina snygga skor.

Allt räknas, så fundera på vad du kan vara tacksam över just idag, somna in med tacksamheten i ditt hjärta och dröm vackra drömmar.

Kom ihåg att det är de små miraklerna som räknas i livet.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *