Tankens magi

Det du önska dig får du. Så var vaksam på dina egna önskningar.

Upplever du att ditt liv upprepar sig? Att du genom livet ser vissa mönster som upprepar sig för dig? Kanske mönster som du inte vill ska upprepa sig. Varför blir det hela tiden så?

Det finns en enkel förklaring till det. Det beror på att det är just det som du har önskat dig.

-Nää, tänker du , det har jag inte önskat mig.

Inte medvetet kanske, men det undermedvetna kan önska samma mönster om och om igen.

Allt du tänker manifesterar du, och tänker gör du hela tiden. Det betyder att du manifesterar hela tiden. Sådan är universums lag.

Du drar helt enkelt till dig allt som du tänkr och ju mer du tänker på en sak ju större är chansen eller risken att det kommer till dig.

Låt säga att du önskar dig att vinna 1 miljon kronor, men i nästa stund, kanske omedvetet, tänker du att det händer aldrig dig. Då har du redan svarat på din önskan att du inte vill ha den.

Du kanske i det sociala livet upplever att du blir besviken gång på gång, vilket också är ett mönster som du skapat omedvetet. Och eftersom du vet att det alltid blir så, att du blir besviken, så har du ju redan manifesterat och önskat dig det och så blev det bekräftat, igen.

Så för att verkligen få det du medvetet vill ha och önskar dig så behöver du medvetandegöra dig om dina tankar.

Positiva tankar hjälper dig att manifestera lättare. Använd ej negationer som inte och aldrig, det ger fel signaler eftersom de innehåller negativ energi.

Istället för att lägga fokus på hur du inte vill ha det och vad som aldrig mer får hända i ditt liv, så fokusera på hur du vill ha det istället.

Det handlar helt enkelt om att arbeta med dina egna tankar och dra lärdom av de motgångar du möter. Vänd dina motgångar till medgångar, se det positiva i alla händelser. Fastna inte i negativa tankar, för då manifesterar du att du vill ha mer av det dåliga.

Var tacksam, dra lärdom, tänk positiva tankar och förändra därigenom inställningen i ditt liv.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *