Skapa en positiv verklighet

Inställningen till tillvaron är det vi ser och det vi upplever. Genom att ändra din inställning och dina tankar kan du förändra det som känns negativt och jobbigt till att bli hanterbart eller rent av positivt.

Om du istället för att tänka vad jobbigt det är, varför drabbas jag av det här, alla andra har det så bra, medan jag mår dåligt osv, tänker att vad kan jag lära mig i livet av det här, vad finns det i mitt liv som jag är tacksam över, vilka mål har jag i livet, vad har jag lyckats prestera hittills i mitt liv osv.

När du tänker negativa tankar så skapar du en verklighet utifrån dessa tankar. Du stöter på fler hinder och tycker att du har fler motgångar än många andra. Men om du istället försöker se positivt på det som händer, att det har en mening, en betydelse och att du kan lära oss något av det så kommer tillvaron att bli enklare.

Våra tankar speglar helt enkelt vår omvärld. Vi ser det som vår hjärna är fokuserad på. Därför blir du själv till stor del ansvarig för det liv som du skapar och hur du upplever din tillvaro.

Försök att starta varje dag med att bestämma dig för hur du vill bemöta denna dag. Vill du känna livet och glädjen i varje stund, vill du bemöta alla du möter med glädje, vill du ta reda på något som du är intresserad av, vill du sätta upp nya mål i livet osv.

Försök att avsluta varje dag med att hitta något positivt från den dagen, kanske något nytt du varit med om, något du lärt dig eller någon uppskattning som du har fått.

Ju positivare tankar du kan få din hjärna att tänka ju positivare kommer du att se på din omgivning. Och det magiska är att när du ändrar ditt mindset så förändras även människorna omkring dig, och dessutom kanske du drar till dig nya människor som harmoniserar med det mindset som du har inriktat dig mot.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *