Övervinn dina rädslor

Rädslor begränsar oss i våra liv. Rädslor kan blockera tankar, känslor och handlingar och är sällan av utvecklande natur.

Du kanske skulle vilja byta arbete, flytta till nytt boende, besöka ett land långt borta eller börja träna på gym. Oavsett vad du vill så finns alltid en rädsla för olika scenarier med i ditt liv.

Låt oss säga att du har ett jobb som kanske till och med gör andra människor avundsjuka. Det innebär kanske att du har en hög status och en bra inkomst. Varför skulle någon vilja byta bort det?

Bara för att det ser bra ut på ytan så behöver det inte betyda att du trivs och mår bra i situationen. Du kanske går till jobbet med en klump i magen varje dag, kanske känner dig otillräcklig eller överhopad av arbete.

Du kanske känner hur hela kroppen skriker till dig att du är på fel plats. Men vad gör du? Går du hem eller stannar du kvar?

Det vanligaste är att hur dåligt vi än mår så stannar vi kvar eftersom vi vet vad vi har men inte vad vi får. Vi låter rädslorna styra våra liv.

Tankar som ”vad ska folk säga”, ”tänk om min sociala status sjunker till botten”, ”hur ska jag klara min ekonomi” osv, kanske stoppar dig. Ibland måste vi övervinna dessa rädslor och ta ett steg utanför vår Comfort zone.

Möjligheten till förändring ligger bara hos dig själv, att våga ta klivet ur din Comfort zone och se vad som finns där utanför.

Om du följer ditt hjärtas väg så kommer du aldrig att gå vilse. Genom att övervinna dina egna rädslor så stärker du din självkänsla, vilket leder dig till ett tryggare och bättre mående, en inre frid helt enkelt.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *