Fyll din tid med liv

Vad fyller du din tid med? Är det saker du vill som gör att du känner dig fri? Eller är det en massa bör, måsten och ska som tar din tid?

När du gör saker du tycker om så växer du både spirituellt och som människa. Du mår bra, känner dig fri och stärker din självkänsla.

Men när du gör saker som du bör, måste och ska så förminskar du dig själv. Du kanske slutar att känna efter, för att det är för jobbigt. Det leder i sin tur till känslomässiga blockeringar, du mår dåligt, får värk i kroppen och din självkänsla blir allt lägre.

Det är därför du behöver ta vara på din tid och fylla den så mycket som möjligt med det du själv väljer och det du mår bra av.

Fundera över vad det är som tar din tid, du kanske ska skriva ner en lista. Ha den till hands, jag tror att du kommer på fler saker efter hand.

När du fyllt din lista med alla bör, måsten och ska så kan du börja gallra i den. Finns den något du kan välja bort, delegera, slå samman, göra mer sällan osv?

När du blir medveten om allt ditt görande så kan du också välja att strukturera om ditt liv. Utan medvetenhet sker ingen förändring. Förändring kräver medvetenhet, struktur, aktiva val och framför allt ett mål. Hur vill du ha det? Vad vill du fylla din tid och ditt liv med?

Gör dina aktiva val i livet utifrån det du tycker om, det som ger dig energi och det som stärker din självkänsla.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *