Resan till ett tidigare liv

Idag tänkte jag bjuda på mitt första besök i ett tidigare liv, vilket jag upplevde för många år sen. De flesta har aldrig besökt ett tidigare liv och kan vara lite skrämda av tanken, så idag kan alla få följa med och se hur en sån resa kan gå till, helt odramatiskt. Genom vägledd meditation ledsagades jag genom hela resan.

-Du befinner dig nu i ett av dina tidigare liv, sa min vägledare.
-Kan du se dina fötter? frågar hon

Jag ser ingenting, det är nog något fel på mig, tänker jag.
-Nej, jag ser inget, svarar jag.

-Titta på dina händer, säger hon då.

För min inre syn tar jag upp mina händer framför mig, och döm om min förvåning när jag utbrister:
-Vilka stora händer, de är ju som dasslock!
-Men herregud, vilka armar!
Här står jag i en skog någon gång i ett tidigare liv och blåstirrar på ett par jättehänder och armar med otroliga muskler.

-Är du kvinna eller man? frågar min vägledare.

-Jag är man, svarar jag. En stor välväxt man, med otrolig fysisk styrka och ett mentalt och psykiskt lugn, som närmast kan liknas som en ocean utan minsta krusning.

Jag får en känsla av trygghet i mig själv, som att inget skulle kunna få mig ur balans. Jag känner mig så nöjd med mitt liv och jag reflekterar över att kontrasten till mitt nuvarande liv är enorm, där arbete, familj och husdjur ser till att livet är allt annat än lugnt.

-Var i världen befinner du dig, frågar hon.

-Sicilien, svarar jag.
Var fick jag det ifrån, tänker jag.

-När i tiden är du? frågar hon då.

-På 800-talet, svarar jag.
Herregud, nu har jag väl fått hjärnblödning. Sicilien på 800-talet. Var fick jag allt det ifrån?

Men hur det än är så står jag trots allt kvar i den där skogen. Finns det skog på Sicilien? tänker mitt logiska jag då.

-Följ stigen, säger min vägledare.

Jag följer stigen, jag är alldeles lugn. Allt känns så fridfullt och skogen är grön och vacker. Jag älskar skog även i mitt liv idag, så här finns ändå en logisk koppling.

Jag kommer fram till en vattenpöl som min vägledare säger åt mig att spegla mig i.

-Oj! är min första reaktion.
Jag ser en vildvuxen man med massor av hår och mycket skägg i hela ansiktet.
Inte ens i min vildaste fantasi skulle jag ha kommit på att jag skulle ha levt som en skogsmulle på Sicilien under 800-talet.

Jag fortsätter min vandring genom skogen och kommer fram till den stuga som jag bor i. Den ligger i en glänta med lite mer gräsmark runt omkring. Det är en liten stuga byggd i trä, med liggande timmer. På farstukvisten hänger en död hare, som jag bara vet att jag har jagat.

-Kan du gå in i huset? frågar min vägledare.

Jag går in genom dörren, där finns två rum. Till höger har jag min sovplats och till vänster har jag mitt kök.

-Vad äter du? frågar hon.

-Jag jagar det jag behöver, varken mer eller mindre.

-Är det någon mer än du som bor här?

-Nej, jag lever ensam.

-Hur känns det?

-Det känns så bra, jag är så nöjd. Det är så lugnt, skönt och bekymmersfritt. Jag lever för dagen och tar dagen som den kommer. Det finns ingen stress, jag känner bara harmoni i detta liv.

-Äter du något annat än kött? frågar hon.

-Bröd, svarar jag.

-Bakar du det?

-Nej, det är en äldre kvinna som kommer med det till mig. Hon tycker synd om mig som lever själv, fast hon inte behöver det.

-Hur gammal är du?

-I 30-års åldern.

-Vad vill det här livet förmedla till dig? frågar min vägledare.

-Att jag är stark, även om jag är själv.

När jag avslutningsvis känner mig nöjd med mitt besök i detta tidigare liv så är det dags att bege sig på resan tillbaka till mitt liv idag. Min vägledare ledsagar mig hela vägen och jag känner i hela mitt väsen att jag hellre vill stanna i detta lugn och denna harmoni än att komma tillbaka till det stressiga samhälle som jag lever i idag.

-Då är du tillbaka här, säger min vägledare.

När jag öppnar ögonen tänker jag att den här resan kanske kan hjälpa mig att finna samma lugn och harmoni även i det liv som jag lever idag.

Det var en magisk och fantastik resa, som jag aldrig ångrat att jag gjorde. Idag arbetar jag själv som ledsagare genom vägledd meditation, vilket också det är fantastiskt.

Om du också är intresserad av att göra en resa till ett av dina tidigare liv genom vägledd meditation så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *