Släng offerkoftan och fäll ut dina vingar

Ser du på dig själv som ett offer för yttre omständigheter och händelser i ditt liv? Vi kan alla ibland bli ett offer, men du väljer själv hur du tar dig an utmaningen. Valet står mellan att ta på dig offerkoftan och tycka synd om dig själv, eller sträcka på ryggen, inte låta dig nedslås och bli en vinnare i ditt liv.

När valet blir att gömma dig under offerkoftan och tycka synd om dig själv så blir livet fyllt av negativ energi. Du går in i dig själv, mister kontakt med omvärlden, blir apatisk, handlingsförlamad, håglös, deprimerad och kan drabbas av panikångest. Du bryter helt ner dig själv både mentalt och fysiskt.Det är inte ett val som hjälper dig och stärker dig i livet.

För att må bra måste du bestämma dig för att slänga bort offerkoftan. Den enda som kan slänga bort offerkoftan är du själv, det handlar om att du bestämmer dig för att bli vinnaren i ditt liv. Du kan behöva ta hjälp och vägledning för att göra dig av med offerkoftan, men det är alltid ditt eget val och beslut. Du är alltid ägaren av ditt eget liv!

När du lyfter blicken, vägrar vara ett offer och bestämmer dig för att förändra och ta ansvar för ditt liv, först då blir du fri. Att slippa den där tunga blöta filten, som en offerkofta kan kännas som, det är frihet. Valet att vara ett offer är inget som du mår bra av, det är inget som utvecklar dig eller får dig vidare mot nya lyckliga utmaningar i livet, utan precis tvärt om. Det bryter ner dig totalt och gör dig handlingsförlamad, och istället för att bli social och utåtriktad blir du asocial och isolerad.

Välj att bli en vinnare genom att göra aktiva val, förändra och påverka det du kan och känn dig lycklig och fri när du fäller ut dina vingar och flyger ut över livets rika ängar med ny återvunnen kraft. Livet är ditt! Släng offerkoftan, fäll ut dina vingar och flyg!

Om du önskar personlig vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *