Låt kärleken växa

Vilka frön sår du omkring dig? Sår du medvetet eller strör du lite vad som helst omkring dig? Beroende av om du sår medvetet eller omedvetet så får din skörd olika resultat.

De frön som du sår och ger näring är också de som kommer att växa och bära frukt. Det du ger kommer tillbaka till dig, du får med andra ord det du förtjänar.

Om du sprider kärleksfulla och omtänksamma frön omkring dig och utför kärleksfulla handlingar så är det kärleken som växer omkring dig. Du kommer att få kärlek tillbaka. Men du måste vara ärlig i ditt syfte och handla utifrån ditt hjärta.

Om du istället utför kärleksfulla och omtänksamma handlingar, men med en baktanke eller förväntan av att du ska få tillbaka, så missar du målet. Din skörd kommer inte bli den du önskar. Din kärlek måste vara ren och utan förväntan.

För att kunna få din önskade skörd så behöver du var medveten i både tanke, känsla och handling hur du agerar och bemöter din omgivning. Ju mer ljus och kärlek du tillför, ju mer ljus och kärlek får du tillbaka.

Så inte frön med mörka tankar, de kommer inte att berika ditt liv när skörden är mogen!

Om du önskar personlig vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *