Visdomskort v.8

Just nu erbjuder jag Gratiskursen ”Lär dig förstå tarot”
Är du nyfiken på tarotkortens hemliga budskap? Vill du lära dig att tolka dess budskap? Om du svarar ja på dessa frågor så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (6 of Air)
Nu får du vind i seglen. Se till att du har siktet inställt dit du vill nå, annars kommer du bara att driva vind för våg.

Vinden står för förändring, något händer. Något som du har jobbat för en längre tid kan nu få sitt genombrott, eller något som bara har varit stillastående och känts hopplöst får nu en lösning och en framåtrörelse. En förändring till något bättre är på väg.

Fokusera på vart du vill att denna förändringens vind ska föra dig. Om du är osäker på vad du vill så får universum svårt att tolka din önskan och då kan livet kännas som att det är fullt av tvära kast.

Orakelkortens budskap (Grandfather sky)
Himlen ger dig svaret. Himlen vakar över dig, lyssnar på dig och försöker hjälpa dig med dina önskningar.

Nu är det dags för dig att sträcka dig efter himlen, sett dina mål högt! Expanderande energier: vitalitet, healing, hälsa och passion är nu på tillväxt i ditt liv. Var beredd på att nå nya höjder och insikter i ditt liv.

När det här kortet dyker upp så betyder det att det är dags för en ny tillväxtcykel i livet. Släpp lös dina känslor och dina behov, det är inte tid att kväva dem nu. Var spontan och fri så kommer vågor av fantastisk energi välla fram inom dig.

Låt himlens gudomliga ljus strömma genom dig, det läker, stärker och hjälper både ditt sinne och i din själ att gå vidare och ta emot i den nya tillväxtcykeln som är på gång.

Gå ut och sträck armarna upp mot himlen, var tacksam och skicka dessa tacksamhetsenergier upp mot himlen så kommer du att belönas flerfalt.

Änglarnas budskap (Rochelle)
Du har hela universums stöd, du kommer att bli belönad med överflödiga tillgångar. Din ekonomi kommer att kunna förbättras när du släpper dina negativa tankar och energier runt pengar. Rochelle finns där för att hjälpa dig, universum har lyssnat och ger dig nu allt sitt stöd för att du ska kunna släppa gamla negativa tankemönster och få tillgång till universums enorma överflöd.

Genom skuldkänslor och negativa tankar kopplat till din ekonomi har det ekonomiska flödet blivit blockerat för dig. Släpp nu dessa tankar, var tacksam och föreställ dig hur du tar emot det ekonomiska överflöd som du önskar från universum.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Följ med i livets rytm, försök inte att att bromsa det som sker. Lev istället i känslan och var spontan och fri. Tänk på dig själv och var tacksam för det du har.

Nu är stora förändringar på ingång, det kan var något om du kämpat för länge eller något som sker plötsligt. Allt kommer att bli till det bättre, men det kan ibland vara svårt att se det när man står mitt uppe i en förändring.

Ta emot av universums överflöd, änglarna och universum står till ditt förfogande. Var noga med vad du önskar dig och var positiv och tacksam i dina tankar. Sätt dina mål högt, the sky is the limit.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *