Visdomskort v.9

Just nu erbjuder jag Gratiskursen ”Lär dig förstå tarot”
Är du nyfiken på tarotkortens hemliga budskap? Vill du lära dig att tolka dess budskap? Om du svarar ja på dessa frågor så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (Emperor)
Nyheter eller erbjudande kan vara på ingång. Det kan också vara ett beslut som du ska fatta i någon fråga, det kan även vara ett dokument eller ett avtal av något slag som ska skrivas under

Det känns som att nu är du på framgång. Du är på väg att nå ditt mål, något som du har kämpat för under en period. Det kan också dyka upp oväntad positiv hjälp eller ny inspiration från oväntat håll. Människor med makt som till exempel på en myndighet kan nu vara till extra hjälp.

Orakelkortens budskap (Answering the calling)
Universum har lyssnat på dig och skickar nu den hjälp och de svar som du har bett om. Men kom ihåg att du måste vara vaksam och lyssna, se eventuella tecken eller personer som dyker upp. Det kan vara något som du läser eller något som du plötsligt hör på radio eller tv. Var öppen för att ta emot alla svar som du har bett om.

Universum vill att du ska nå dina mål, så fortsätt att kämpa för det som känns rätt för dig. Du har allt stöd och allt kommer att bli till ditt bästa.

Änglarnas budskap (Rochelle)
Änglarna vill hälsa till dig att du har universums stöd. Universum står beredd att ge dig allt det överflöd som du förtjänar

Släpp dina negativa tankar runt det som har med pengar och ekonomi att göra, dessa blockerar det ekonomiska överflöd som universum vill sända dig.

Rochelle hjälper dig att öppna upp och ta emot de gåvor som universum vill sända dig. Manifestera dina önskningar med hjälp av detta stöd så kommer de att bli till din sanning.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är det hög tid att du tror på dig själv. Se tillbaka på dina bedrifter och hur långt du faktiskt har kommit. Var nöjd med allt du har lyckats med, änglarna och universum har sett hur du har kämpat och de lyssnar hela tiden på vilket stöd du behöver. Tänk på att du behöver ta emot det stöd som du får och det som du har bett om.

Du kommer att lyckas med det du vill, det du har jobbat för. Saker och ting börjar falla på plats och lyckan ler mot dig. Hjälp och stöd finns omkring dig, kanske från ett oväntat håll. Bäst du håller dina sinnen öppna!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *