Vågar du?

Vågar du kliva utanför din comfortzon och testa något nytt? Vågar du hoppa upp på hästryggen och bara rida iväg ut i det okända? Vågar du lämna en del av ditt gamla liv bakom dig?

Vad svarar du på dessa frågor? Vi människor är ofta väldigt trygghetsberoende, inget dåligt i det, men det kan var otroligt hämmande och ha en motverkande effekt på utvecklingen av ditt liv.

Visst vore det spännande att bara få kasta sig ut i det okända äventyret! Men det finns ju så många hinder: arbete, ekonomi, familj, umgänge o s v. Hur skulle det se ut om du bara hoppade ur det fungerande ekorrhjulet och gjorde något helt annat?

Tänk på ordspråket: ”Det är bara döda fiskar som följer med strömmen.” Är du död eller levande? Jag menar att det är klokt att leva medans tid är, att vara levande död är inget som du eller någon annan gynnas och mår bra av.

Men visst är det lätt att säga att man ska göra si eller så, eller att man önskade att man kunde göra si eller så. Det är dock bara insikten till att det faktiskt går, som fattas.

Det är klart att en förändring inte alltid kan ske över en natt, men genom att byta fokus i livet, att istället för att anpassa sig efter alla andras förväntningar vända på steken och anpassa sig själv efter sina egna förväntningar. Du kanske blir en ögonöppnare för fler människor omkring dig.

Börja med att sätt upp mål för vad du skulle vilja uppnå. Du kanske redan har målet klart för dig, då är det bara att börja jobba för att komma dit du vill. Vad behöver du göra, vad är det första steget? Tänk på att många små steg tillsammans blir ett jättekliv, du måste bara våga att ta det där första steget ut ur din comfortzon för att komma vidare och känna livet i livet och inte förbli en levande död i samhällets ekorrhjul.

Känn livet i livet och bli en vinnare i ditt liv! Vågar du…

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *