Visdomskort v.11

Just nu erbjuder jag Gratiskursen ”Lär dig förstå tarot”
Är du nyfiken på tarotkortens hemliga budskap? Vill du lära dig att själv tolka dess budskap? Om du svarar ja på dessa frågor så är det här kursen för dig!
Det är en kostnadsfri webbkurs utan förpliktelser. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan, och fyll sedan i ditt namn och din mail. 
Kom ihåg att kryssa i den lilla rutan där du godkänner att du tar emot kursen, annars kommer det ingen. Anmälningsformulär

Tarotkortens budskap (8 of Earth)
Ny kunskap växer fram och kommer till dig. Det kan var något du läser, ser på TV, hör på radio eller som dyker upp på annat vis. Det är en jordad kunskap, den har med moder natur att göra. Det än en nödvändig och blomstrande kunskap, något som du behöver känna till och vara medveten om. Det är en kunskap som hjälper dig vidare i livet.

Orakelkortens budskap (Grandfather sky)
Himlen har svaret till dig. Himlen vakar över dig, lyssnar på dig och försöker hjälpa dig med dina önskningar.

Sträck dig efter himlen och sett dina mål högt! Expanderande energier: vitalitet, healing, hälsa och passion är nu på tillväxt i ditt liv. Var beredd på att nå nya höjder av kunskaper och insikter i ditt liv.

När det här kortet dyker upp så betyder det att det är dags för en ny tillväxtcykel i livet. Släpp lös dina känslor och dina behov, det är inte tid att kväva dem nu. Var spontan och fri så kommer vågor av fantastisk energi välla fram inom dig.

Låt himlens gudomliga ljus strömma genom dig, det läker, stärker och hjälper både ditt sinne och din själ att gå vidare och ta emot i den nya tillväxtcykeln som är på gång.

Gå ut och sträck armarna upp mot himlen, var tacksam och skicka dessa tacksamhetsenergier upp mot himlen så kommer du att belönas flerfalt.

Änglarnas budskap (Astara)
Astara säger åt dig att sträcka dig efter stjärnorna, du förtjänar det bästa. Hon hjälper dig att höja din standard inom det område som du önskar, bara du ber henne och änglarna om hjälp. Om du inte ber dem om hjälp kan de bara se på och inget göra.

När du tillåter änglarna att hjälpa dig så får du tillgång till de verktyg som du behöver för ditt livssyfte. Du kommer även att inspirera andra när du tar emot av universums överflöd.

Universum består enbart av överflöd, det är enbart människan som skapar brist. Ju mer du tar emot av detta överflöd, ju mer kan du också hjälpa andra.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu står du på randen till något helt nytt i ditt liv, du kanske precis har klivit in i det nya eller också är du snart på väg in i det. Sikta högt, nu står hela universum bakom de förändringar som sker och som är nödvändiga.

Ny kunskap och lärdom kommer till dig, var öppen och ta emot denna kunskap. Denna kunskap kommer att höja ditt medvetande och öppna nya vägar.

Sätt dina mål högt, du har inget att vara rädd för, du förtjänar det som är bäst. Med ny kunskap och nya insikter kommer du att kliva in i din nästa livscykel. Bromsa dig inte in i framtiden, släpp det gamla och låt det nya ta sin plats.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *