Du blir vad du tänker

Vad brukar du tänka på om dagarna? Forskning visar att vi människor tänker runt 65 000 tankar per dag. Visst låter det galet! Hur många av dessa var du medveten om att du tänkte?

Av alla dessa tankar som går genom vårt huvud så är vi medvetna om cirka 200, och av dem väljer vi oftast att köra omkring 20 tankar på repeat, dvs upprepning. Det känns tryggt och bra för hjärnan, men är inte särskilt utvecklande. Utifrån de tankar som du skapar kan livet kännas lätt eller tungt, hur vill du uppleva livet?

Många gånger innehåller våra ”favorit-tankar” alla måsten, bör och ska som vi har omkring oss. Hur ska jag hinna…, jag får inte glömma att…., jag måste komma ihåg att kolla upp…osv.

Som du ser och som du säkert känner igen är dessa ”favorit-tankar” av negativ art. De gör så att vi förminskar oss själva, får oss att känna skuld och otillräcklighet.Visst känns det dumt att ha dessa som ”favorit-tankar” när de inte är några favoriter över huvud taget.

Men hur gör man då för att ändra på det? Vem är det som väljer dina tankar? Det finns bara ett svar på det. Det är bara du som väljer dina tankar och det är bara du själv som kan ändra på dem. Det kan vara svårt att göra helt på egen hand, ibland behöver man hjälp för att komma vidare i sina egna tankar och bli medveten om sina tankebanor.

Men genom att öka medvetenheten om dina tankar och att du faktiskt kan styra dina tankar så får du möjlighet att bryta gamla invanda destruktiva tankemönster och byta ut dessa mot positiva, kreativa och energigivande tankar.

Genom att bli din egen illusionist kan du lära hjärnan att tänka positivt och att se möjligheter även när du tror att du kommit till vägens ände.

Sanningen är att vi blir våra egna tankar. Är du bitter och negativ i dina tankar så kommer det att bli din personlighet och din livsväg kommer att kännas tung och motarbetad. Men om du kan vända dina tankar och se mer positivt på livet och tillvaron så kommer du också att utstråla mer glädje och livsvägen kommer att vara enklare att vandra.

Genom att förändra ditt tankesätt kan den snåriga livsvägen plötsligt komma till en ljusning och du upptäcker nya möjligheter i livet.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *