Visdomskort v.14

Tarotkortens budskap (King of Fire)
Starka och kraftfulla energier är i omlopp. Eldkungen förmedlar att det som sker i livet och världen just nu måste ske för att utvecklingen ska kunna gå vidare. Denna kung symboliserar även kontraktsskrivande, vilket oftast står för något nytt. Nystart i livet på ett eller annat vis, det kan gälla allt från byte av bostad, arbete, bilköp, studier osv.

Kortet kan även visa på att det är du som besitter den kraftfulla energin som finns hos denna kung. Om så är fallet så ska du använda din energi till att inspirera andra, vara en god förebild eller ledare. Var öppen för nya idéer som kan ta form i ditt sinne.

Orakelkortens budskap (Spirit of Air)
Även denna vecka visar sig samma kort från denna lek. Det innebär att det är extra viktigt att se livet ur ett större perspektiv. Klarhet och expanderande perception av livet närmar sig. Städa ur ditt sinne från mentalt skräp, andas och släpp all din oro.

Vi lever i en tid av turbulens och många människor är oroliga både för sin hälsa, sina jobb, sin ekonomi och sin familj. Många negativa energier skapas på detta vis i vårt samhälle. Kortet visar därför extra mycket på vikten av att göra sig fri från sin negativa energi och fylla på med ren positiv energi. Naturen erbjuder den helt gratis.

Nu viskar anden inom dig, och du måste lyssna. Rena ditt sinne från blockeringar och öppna upp för att se omgivningen och världen i ett nytt ljus.

När du andas fyller du dig med ny energi, luften renar och hjälper dig att se händelser i ett större perspektiv. Gå ut i naturen där luften är som renast, fyll dina lungor och känn hur du fylls med ny kraft, energi och insikt. Känn luften omkring dig, hur vinden smeker din kind, virvlar i ditt hår eller se vindens kraft i trädens kronor.

Indianerna trodde att vinden kom med meddelanden från skaparen och förde med sig hemlig information från den heliga världen. Så öppna upp och lyssna till de insikter som du får. Och känn hur du stärker din kropp när du andas in ny kraftfull energi.

Änglarnas budskap (Shanti)
Shanti kommer med lugnande besked, efter stormen kommer lugnet. Hon säger att det kommer att bli en lättare väg att gå framöver. Människan behöver stilla sitt sinne genom lugn och tystnad. Nu ges nya möjligheter för människan att stanna upp och finna sitt inre lugn. Shanti säger att sinneslugnet är din sanna gudomliga natur.

Shanti ber dig att fokusera på din andning för att hitta din inre frid. Snart kommer din inre frid även att återspegla sig i ditt yttre liv. Det värsta ligger bakom dig och nya lättare vägar ligger framför dig. Ett fridfullt resultat av rådande situation är garanterad.
Men först behöver du fokusera på att hitta din inre frid, andas.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Starka energier och föränderliga händelseförlopp är vad som är aktuellt just nu. Korten visar tydligt på att du behöver släppa eventuell oro, fokusera på din andning och fyll dig med ny kraft, energi och inre frid. Den inre friden blir till din medicin då den kommer att avspegla sig i din yttre värd och hjälpa dig vidare i livet på en lättare väg.

De förändringar som sker är nödvändiga för att människan ska lyckats finna sitt inre lugn, hitta nya vägar och lära sig att se livet ur ett större perspektiv.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *