Våga ta kommandot i ditt liv

Ibland tvingas vi ut ur vår comfort zone, på gott och ont. Vi tvingas att se nytt och hitta nya möjligheter i våra liv. Det är faktiskt det som kallas utveckling och som leder oss till en ny framtid. Men visst är det läskigt att lämna den trygghet som man känner till. Men kom ihåg att det som kommer ut i slutänden blir till det bästa, det är universums plan.

Visst är det skönt med trygghet, men ibland blir vi så bekväma i våra liv att vi inte vågar titta ut ur vår comfort zone. Livet är fullt av möjligheter, men med hjälp av våra skygglappar är det inte ens säkert av vi ser dem. Men när vi tvingas ut ur vår comfort zone så öppnas både våra tankebanor upp och vår kreativitet ökar.

Vi väljer ofta tryggheten oavsett hur vi mår i den, vi vet ju vad vi har men vi vet inte vad vi får om vi skulle kliva utanför vår comfort zone och fånga möjligheten när den kommer.

Att göra som vi alltid har gjort, samma mönster varje dag, varje månad, varje år det är tryggt och bra. Men just nu står hela världen på ända och vi tvingas in i nya tankebanor och hitta nya kreativa löningar både i våra enskilda liv men också i samhället.

Så nu är det hög tid att kliva ur din comfort zone för en stund och välja att fånga in en möjlighet som precis seglade förbi i din tanke. Du måste våga prova för att se vart den leder dig någonstans. Vågar du?

Om du ser dig själv som din egen författare av ditt liv, vad har du fyllt sidorna med i din livsbok. Är varje kapitel en repris på det förra kapitlet eller är boken fängslande, spännande, utmanande och utvecklande?

Oavsett vilket så är det du som ska skriva fortsättningen. Vad vill du fylla ditt framtida liv med, vilka kreativa lösningar finns till hands, finns det någon du kan bolla dina idéer med? Det är du själv som skapar dina egna mentala begränsningar. Frigör dig från dina negativa tankar och fokusera din energi på vad du vill skapa i ditt framtida liv istället. Våga ta kommandot över ditt liv!

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *