Visdomskort v.16

Tarotkortens budskap (Transformation)
Kortet visar på att vi just nu är inne i en förändringens tid, likt en fjärilslarv som måste gå in i sitt vilostadium, puppan, för att sedan komma ut som en fjäril. Förändringen ligger i både det lilla, individen själv, men också i det stora, samhälle, miljö och natur.

Det är viktigt att nu acceptera att saker så som vi har känt till dem inte förblir de samma. Allt liv, även jorden självt går i cykler av födelse, död och återfödelse. De förändringar som sker är för ett högre syfte och du behöver släppa det gamla för för att välkomna det nya

Orakelkortens budskap (Great mystery)
Även denna vecka kommer Great mystery fram ur orakelkorten. Kortet uppmanar dig till att ha tillit till att allt som sker hör till universums gudomliga plan, och allt kommer att bli till det bästa. Även om du just nu inte kan se framtiden så lita till att den kommer att lysas upp för dig.

Dina tankar är universums lag, så var vaksam på vad du tänker och önskar. De frön du sår i form av tankar eller handlingar kommer att växa och ta form. Så tänkt positiva tankar och utför kärleksfulla handlingar så kommer kärleken med full kraft tillbaka till dig. Men kom ihåg att allt som växer måste få ta sin tid. Det du sår i din trädgård idag är inte moget imorgon. Sköt om din inre trädgård så får du den vackraste och mest prunkande framtiden.

Änglarnas budskap (Crystal)
Även änglarna pratar om tillit och hopp för något nytt som håller på att ta plats. Undvik negativa eller skeptiska människor, försök att förhålla dig positiv.

Fokusera på din vision och önskan i livet, små steg framåt ger ett jättekliv i slutänden. Affirmera (föreställ dig) att du redan har det du önskar, be Crystal om hjälp på din väg. Genom att hålla din energinivå hög når du lättare till de mål och visioner som du önskar.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Genom din tillit till de förändringar som nu sker så kommer du lättare att kunna släppa det gamla och gå vidare i det nya ofrånkomliga. Lita till att allt blir till det bästa.

Tänk positiva tankar och omge dig med människor som tillför dig energi. Fokusera dina tankar på vad du önskar och affirmera att du redan har det liv du vill och önskar. Tankens kraft är som bekant universums lag.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *