Det du önskar ska du få…

Det du önska dig kommer till dig. Så var vaksam på dina egna önskningar.

Upplever du att ditt liv upprepar sig? Att du genom livet ser vissa mönster. Kanske mönster som du inte vill ska upprepa sig. Varför blir det hela tiden så?

Det finns en enkel förklaring till det. Det beror på att det är just det som du har önskat dig.

Allt du tänker manifesterar du, och tänker gör du hela tiden. Det betyder att du manifesterar hela tiden. Sådan är universums lag.

Du drar helt enkelt till dig allt som du tänker och ju mer du tänker på en sak ju större är chansen eller risken att det kommer till dig.

Ofta tänker man ju på saker som man inte vill ha eller som man inte vill ska ske, t ex ”jag vill inte bli sjuk”. Problemet är att universum inte kan förstå ordet inte, så den önskan som sänds ut till universum uppfattas som ”jag vill bli sjuk”.

Det är de tankar som du tänker som skapar din verklighet. Du kanske tänker att du har så mycket att göra, städa, tvätta, skjutsa barn, laga mat osv, och vips så har du hur mycket jobb som helst.

Det du behöver träna på är att skapa positiva tankar och manifestera en verklighet som du önskar fanns, t ex lata dagar i solen med en kopp kaffe, barn som hjälper till med städning, någon annan än du som lagar maten osv.

Ju duktigare du blir på att fokusera på de tankar om den verklighet som du önskar skapa, ju fler förändringar kommer att ske i din värld. Tankens kraft är starkare än vad du många gånger tror.

För att verkligen få det du medvetet vill ha och önskar dig så behöver du medvetandegöra dig om dina tankar. Här nedan har jag gjort en liten punktlista på saker som kan hjälpa dig vidare:

  • Positiva tankar hjälper dig att manifestera lättare. Fastna inte i negativa tankar, för då manifesterar du att du vill ha mer av det dåliga.
  • Använd ej negationer som inte och aldrig, det ger fel signaler eftersom de innehåller negativ energi och kan dessutom inte tolkas av universum.
  • Fokusera på vad och hur du vill ha det i ditt liv, istället för att lägga fokus på det du inte önskar
  • Försök att se det positiva i alla händelser, du kanske fått ny lärdom eller kunskap som du inte hade tidigare.
  • Vänd motgång till medgång.
  • Var tacksam.

För att nå framgång så behöver man arbeta med sina egna tankar och dra lärdom av de motgångar som man möter. När du förändrar din inställning så öppnar du upp för mirakel att ske i ditt liv.

Var tacksam, dra lärdom, tänk positiva tankar och förändra därigenom inställningen i ditt liv.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *