Visdomskort v.23

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (5 of fire)
Ur askan in i elden, det verkar vara mycket som händer och sker nu. Den motgång som du upplever eller upplevt finns bara där för att du ska få nya lärdomar. Dessa lärdomar behöver du ha för att komma vidare och utvecklas i ditt liv. De är inte permanenta utan övergående, men kan vara nog så jobbiga när de pågår.Försök att fokusera på att efter denna motgång är något bättre på väg till till dig.

Motgång innebär utveckling och kommer att hjälpa dig att tänka i nya tankebanor och använda ditt sinne mer kreativt. Du öppnar upp för nya idéer och nya möten, det är nu tid att prova nya vägar i livet och se vart de kan leda dig.

Orakelkortens budskap (Grandfather Sky)
Nu är tiden inne för dig att nå nya höjder. Expanderande energier, vitalitet, hälsa och passion tar nu plats i ditt liv. Du är en kanal för universums livskraft så bered dig på att nå nya höjder när din förmåga att känna in energier ökar dramatiskt.

Dina energier behöver höjas eftersom det nu är dags för dig att kliva in i en ny livscykel. Kämpa inte emot, då kommer du bara att trötta ut dig själv. Följ istället energiflödet och låt dig själv vara spontan så kommer energierna att få växa inom dig.

Sträck upp dina armar mot himlen och skicka tacksamma tankar för det du har i ditt liv idag upp till himlen, så skickar himlen ny energi och kraft tillbaka till dig.

Änglakortens budskap (Rochelle)
När du hedrar ditt hjärtas vägledning kommer välstånd till dig. Du har universums stöd, du behöver bara ta emot. Släpp dina skuldkänslor och andra negativa tankar, de blockerar bara universums överflöd som annars skulle kunna komma till dig.

Nu finns ängels Rochelle nära och vill hjälpa dig att släppa dina blockeringar för att du ska kunna ta emot av det energifulla överflödet som universum har. Be Rochelle hjälpa dig, och välståndet är på väg.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Den svåra tiden verkar nu släppa taget om dig och du går nu mot bättre och ljusare tider. Ny kraft och energi kommer till dig, följ livets flöde, var spontan och ge dig hän i glädje. Använd din nya energi till positiva tankar och tacksamhet, det kommer att leda dig till ett större välstånd och överflöd i ditt liv.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *