Visdomskort v.29

Om du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap så finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (9 of Water)
Vad önskar du dig? Nu är nämligen hög tid att önska, just nu slår dina önskningar in och dina drömmar kommer att uppfyllas.

Du kanske blir överraskad av någon eller något, plötsligt händer det du har väntat på eller något helt oväntat, men ändå positivt. Det är din tur att ta hem högvinsten, överflödet strömmar mot dig.

Öppna dina armar och ta emot livets alla gåvor. Gåvorna behöver inte vara fysiska, de kan även vara upplevelser eller känslor. Men oavsett vilket så har du kämpat för att förtjäna dem och nu är lyckan din. Den ler mot dig med hela sitt uttryck, nu får du smaka på drycken som svämmar över i lyckans bägaren, grattis!

Orakelkortens budskap (Smudging ceremony)
Rena dig från det gamla och ta emot det nya. Gör det av med det du inte behöver och gör plats för det nya, det kan vara saker, känslor och upplevelser.

Nya energier är på väg till dig med nystart på ett eller flera områden. För att hjälpa energierna på traven så säger budskapet att du ska dricka mycket vatten och äta kost som ger dig kraft och styrka.

Om du vill rengöra ditt hus och hem från gamla energier så kan du använda dig av rökelse, gärna vit salvia, som är en gammal och väl beprövad metod.

Änglarnas budskap (Opal)
Du kan släppa din oro över dina barn, dina barns skyddsänglar är med dem, både på jorden och i himlen.

Ängeln Opal ber dig att se ljuset i dina barn, deras fullkomlighet och godhet. Genom att ge dina barn kärlek så växer de som individer och blir själva kärleksfulla personer och deras ljusa själar får då komma till uttryck.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är allt möjligt, det du har kämpat för kommer nu att betalas med råge. men fastna inte i gamla hjulspår och negativa energier för då får universum svårt att förmedla de gåvor som är på väg till dig.

Även dina barn får del i din önskan, oavsett om de finns på jorden eller i himlen. Älska dina barn och ge dem all kärlek som du kan uppbåda. Ängeln Opal hjälper dig att se till att allt blir till det bästa för både dig och dina barn.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *