Visdomskort v.36

http://framtidsvision.com

Här kommer min tolkning av tarotkortens vägledning för vecka 35. Jag använder mig av Tarot of Dreams, som är en otroligt vacker och kraftfull lek. Korten symboliserar de energier som påverkar dig under kommande vecka.

Början av veckan (Knight of Coins)
Är det dags att bryta ny mark, se dig om efter nya möjligheter eller sätta nya idéer i verket? Det du gör nu skapar din framtid.

Knekten på bilden ser segerviss ut, han håller fanan högt och fokuserar på sitt mål. Precis så ska även du göra , fokusera på vart du vill komma, vad du vill nå eller vad som är ditt mål. Du är redan en vinnare bara du tror på dig själv.

Om du ska få det du önskar måste du göra jobbet själv, ingen annan kommer göra det åt dig.

Mitten av veckan (Three of Wands)
Det du kämpat och kämpar för börjar nu ge utdelning. Nya möjligheter verkar vara på väg till dig. Var nöjd med din egen insats och försök inte att forcera händelserna för mycket, utan vänta stilla in ditt första tecken på din vinst.

När du ser att du når ditt resultat kan du som först börja planera för ditt nästa steg. Knektens energier från början av veckan hänger kvar och kan hjälpa dig vidare till ditt nästa steg. Knekten är ivrig att komma vidare, men stressa inte utan ta en sak i taget.

Slutet av veckan (Page of Swords)
Pagen visar på att du kan vara lite naiv i någon situation, men också att du kan vara lite för snabb i att fatta beslut som inte riktigt är helt genomtänkta.

Det kan också vara så att det finns en yngre person i din närhet som du upplever allt för drömmande i sin framtoning. Någon som står dig nära, men som inte har helt samma syn på verkligheten som du. Låt i så fall denna kreatör utvecklas i sin takt, personen har en helt annan livsväg en du.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *