Kortet för dagen, måndag v.40

http://framtidsvision.com

Sju i Bägare
Dagen är fylld av möjligheter, frågan är bara vad du ska välja. Det kan vara både på gott och ont att möjligheterna är många, det kan vara positivt eftersom du nu har chansen att verkligen välja vad du vill, men det kan också vara så att du bara blir tankspridd, förvirrad och stressad eftersom valen är för många.

Känslan att inte veta var du ska börja kan infinna sig när tankarna är många. Rådet här är att prioritera, vad behöver komma först, vad är realistiskt, är allt viktigt eller ens möjligt? Bestäm dig för vad du ska fokusera på så kommer saker och ting att klarna för dig.

Se även: Visdomskort v.40

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *