Kortet för dagen, onsdag v.45

http://framtidsvision.com

Kungen i Bägare
Idag ska du njuta av livet. Fundera över vad livet kan ge dig, inte tvärt om. Du behöver pyssla om dig själv och göra sånt du mår bra av. Ta ett varmt bad, tända lite ljus och kanske ett glas med något gott att dricka.

Det är lätt att glömma sig själv när livet snurrar på, så just nu behöver du byta fokus. Istället för att titta ut från dig själv behöver du se in i dig själv. Även om du har en perfekt fasad vad gäller allt från din frisyr, ditt boende eller ditt jobb, så är det inte säkert att det är perfekt i ditt hjärta och i din själ. Ta hand om insidan och se till att du mår bra där, då kommer resten också att glänsa.

Kortet kan även symbolisera att du är lite för självupptagen och att omgivningen har svårt att nå fram till dig. Du behöver då öppna upp ditt hjärta för att kunna möta och ta emot den kärlek som finns omkring dig.

Det kan också vara en kärleksfull man som finns i din närhet eller en man som du möter som delar med sig av både kärlek och visdom till dig, se då till att du har ett öppet hjärta att ta emot.

Se även: Visdomskort v.45

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *