Kortet för dagen, onsdag v.2

http://framtidsvision.com

Eremiten
Idag är en dag för eftertänksamhet. Ibland snurrar världen på lite för fort och då är det viktigt att försöka landa i dig själv en stund.

Istället för att söka alla svar utåt, behöver du nu reflektera inåt och försöka finna dina svar där. Din själsliga insida avspeglar sig i den omvärld du lever i. Om du lyckas stilla ditt sinne och leva i ett kärleksfullt och tryggt inre så kommer du genom din utstrålning även att skapa det till ditt yttre. En rik insida skapar även rikedom på utsidan, men om du upplever kaos och inre fattigdom skapar du även det på din utsida.

Så ta en stund för dig själv, tänd ett ljus, andas lugnt, släpp ner dina axlar och slappna av. Känn inåt och försök att finna den inre stillheten och harmonin. När du når din inre stillhet så kan du fråga dina andliga vägledare om råd, lyssna inåt, de svarar alltid.

Se även: Visdomskort v.2

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *