Kortet för dagen, fredag v.13

http://framtidsvision.com

Sju i Svärd
Idag vet du inte vem du kan lita på. Hemlighetsmakeri verkar vara i görningen, någon försöker dölja nått. Det kan vara både du själv som inte vill bli avslöjad eller också är det någon i din omgivning.

Misstänker du att någon annan håller på med något fuffens, din känsla kan var helt rätt. Men kortet manar även till att inte dra förhastade slutsatser. Ibland hemlighåller vi saker och ting för att vi sedan ska kunna överraska. Man vill ju inte förstöra sin egen överraskning.

Kortet kan även visa på att du bär omkring på gamla bördor. Är det saker, känslor, tankar m.m. som du verkligen behöver håll hårt i eller är det dags att släppa dem för att gå vidare?

Oftast har vi svårt att gå vidare i livet även om vi vill bara för att vi envisas med att hålla kvar det gamla. Det är för att det ger oss en känsla av trygghet, det är något som vi känner till och är bekanta med. Framtiden kan ju vara mer osäker och därför har vi på grund av rädsla svårt att släppa, även om det är dags.

Se även: Visdomskort v.13

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *