Kortet för dagen, tisdag v.30

http://framtidsvision.com

Sju i Stavar
Idag kan du stöta på någon form av hinder eller motgång. Du kan känna dig utsatt eller utpekad i någon situation. Men istället för att gå i försvarsställning behöver du ta reda på vad som ligger bakom situationen. Det kan vara ett missförstånd både från din eller någon annans sida.

Det kan vara något så enkelt som att du råkar trycka på fel knapp i något sammanhang, kanske skickar ett mail eller ett sms till fel person. Så ha inte för bråttom idag när du far med fingrarna över tangentbordet.

Du skulle även kunna råka ut får något tekniskt strul eller problem idag. Det kan vara någon elektrisk apparat som inte verkar vara på din sida eller som helt enkelt har gjort sitt.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *