Kortet för dagen, måndag v.32

http://framtidsvision.com

Fyra i Stavar
Du har nått målet i någon angelägenhet, något som du genom egen bedrift kommit fram till och som nu är värt att fira. Det kan även vara en uppstart av något du tänkt på under en längre tid som du nu kan sjösätta. Eller en nystart eller ett projekt som sätter fart idag.

Positiva och glädjefyllda energier ser ut att komma din väg. Det kan vara både en inre känsla, men även människor omkring dig som sprudlar av glädje. Du kan idag träffa på människor som du inte har sett på ett tag och som ger glädjefyllda känslor. Det kan även vara nya människor som kommer med en positiv energi till dig idag.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.32
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *