Kortet för dagen, fredag v.35

http://framtidsvision.com

Sju i Bägare
Har du tappat den skärpa som du hade igår? Du kan känna dig en aning förvirrad idag eller också ställs du inför olika valmöjligheter som gör att du inte riktigt vet hur du ska välja. Det kan handla om att du behöver fatta någon typ av beslut och att du då behöver välja bort något för. Ibland är det svårt att få allt man önskar, det går inte att både äta kakan och ha den kvar.

Kortet kan även visa på att du just nu har mycket att hålla i ditt huvud. Det kan vara både på gott och ont, t ex drömmar och önskningar eller alla måsten, bör och ska. Har du kanske mycket omkring dig just nu?

Ibland tänker vi för mycket helt i onödan, då tar det bara kraft och energi. Fundera på var du lägger dina tankar, är det på sånt som ger eller tar energi?

Försök att spara på din energi genom att rensa i dina tankar. Rensa bort onödiga tankar som tar mer en de ger, det kan t ex vara tankar som är orimliga, orealistiska eller gamla tankemönster som behöver städas ut.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.35
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *