Kortet för dagen, onsdag v.36

http://framtidsvision.com

Tio i Stavar
Frågan är om du inte tar på dig för mycket? Är du kanske en ja-sägare, ställer upp för allt och alla eller har du bara råkat hamna i motvind i en uppförsbacke?
Idag kan saker och ting kännas extra tungt och slitigt, eller just idag ska massa saker göras. Men måste du verkligen göra allt själv?

Om du tittar på kvinnan på bilden så sliter hon för fullt med att bära den tunga bördan med alla kvastar upp för berget. Frågan är om hon måste bära alla själv, eller om hon över huvud taget behöver alla, eller om hon kanske skulle kunna dela upp bördan och gå flera gånger.

Om du idag tycker att du har mycket att göra så behöver du ställa frågorna till dig själv. Måste du göra allt och nu, kan nån hjälpa till, kan du dela upp bördan, behöver allt verkligen göras?

Lägg inte mer börda på dig själv än du känner att du klarar av, ingen blir lycklig av att du sliter ihjäl dig, allra minst du själv. Ibland vill vi göra saker för att utgången ska bli bra, men vi kan också behöva fundera på vad som är rimligt. Resultatet kan bli minst lika bra även med mindre arbete.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.36
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *