Kortet för dagen, torsdag v.38

http://framtidsvision.com

Ess i bägare
Saker och ting verkar falla på plats i ditt liv just nu, det är som att allt du tar i just nu förvandlas till guld. Saker och ting är på tillväxt i ditt liv, och känslan av ungdomlig lätthet eller pånyttfödelse kan spritta i dig idag. Esset visar att det är nån form av känslomässig uppstart eller pånyttstart som sker just nu. Något som gör att du mår bra.

Det kan vara något som ligger i startgroparna, något som kommer att få växa och utvecklas allt mer med tiden, något som är bra för dig och som ger dig en känsla av lycka och tillfredsställelse.

Kortet symboliserar att du nu får en gåva ifrån universum som har med dina känslor att göra. Oavsett vad det är, stort som smått, så ta emot och se dig som välsignad. Det är sannerligen en gynnsam dag.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.38
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *