Kortet för dagen, fredag v.43

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Nio i luft
Släpp dina rädslor, se dina möjligheter, bred ut dina vingar och flyg. Kortet vill tala om för dig att så länge du bara ser dina begräsningar så kan du heller inte medvetandegöra dina möjligheter. Du behöver lyfta blicken tro på dig själv och våga släppa taget om det som begränsar dig i livet.

Se vad du har och vad du kan, du är bra som du är. Tala om för dig själv att du kan klara av vad du vill, att du är stark och att inget hinder är för stort för dig. Det är du själv som genom dina tankar skapar de hinder som du upplever. Så förminska de tankar som begränsar dig, se ditt mål, tro på att du kan ta dig dit du vill och ta det första klivet vidare i ditt liv. Du kan, du vet och du är stark! Tankens kraft är enorm, använd den till att lyfta dig själv.

Se även mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.43
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *