Kortet för dagen, torsdag v.47

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Barnet av Utmaningar
Det här kortet kan både visa på ett barn eller en yngre person i din omgivning, men det kan även vara ditt inre barn eller att du nu ställs inför något nytt som du behöver mer lärdom om, som att du blir ett barn på nytt.

Utmaningar kan komma på många olika vis i våra liv. Har du kanske ett eller flera barn omkring dig som utmanar dig lite extra just nu. Ett barn lär sig genom att utmana, det är en naturlig process. Det är genom utmaning som ett barn lär känna världen, vad som är rätt, vad som är fel, hur olika situationer ska hanteras och hur man ska agera i olika situationer. Om du har det utmanande barnet i din närhet så är det din roll att vägleda det här barnet på rätt spår i livet.

Men det kan ju också vara andra utmaningar som du står inför i livet, där du nu hamnat i en okänd eller ny situation och inte riktigt vet hur den ska hanteras. Det är genom dessa utmaningar som du får nya lärdomar i livet och växer som människa. Så titta på dina utmaningar med ett barns ögon och se de lärdomar som du kan göra på vägen.

Barnet på kortet har satt sig ner i skogen där hon har hamnat vilse. Hon vet att det är bättre att sätta sig och funder i fem minuter runt vilka alternativ eller möjligheter hon har, istället för att spendera fem minuter med att springa i alla olika riktningar och inte hitta nån utväg. Kortet uppmanar dig till att stanna upp och fokusera på de utmaningar som du står inför. Behöver du kanske planera eller förbereda något för att kunna komma vidare?

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.47
och
Månadsläggning för november

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *