Kortet för dagen, fredag v.52

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väverskan av Trollformler
Nu är det tid att uppbåda dina innersta krafter och kanalisera mot ditt mål. Det här kortet talar om kraft och magi, tron kan försätta berg, nu är allt möjligt. Du kan nu gå in i en mer kreativ och kraftfull tidsperiod där din inre kraft kan leda till förändringar. Du kan se att saker och ting börjar ta fart på riktigt.

Kreativ glädje och vitala energier kan bryta fram, en energi som gör att du får som magiska krafter. Sätt nu fokus mot det kommande året och vad du vill uppnå. Njut av livet och att leva. Dansa likt kvinnan på bilden och strö din glittriga magi runt dig.

Din utstrålning kan idag förföra dem som du har omkring dig och ska du på fest är du troligtvis festens mittpunkt. Dessa kraftfulla energier kan även uttryckas genom feminin sexuell urkraft hos dig själv, om du är man kan du möta denna kvinnan idag. Magi ligger i luften!

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.52
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *