Kortet för dagen, tisdag v.9

http://framtidsvision.com

Intresserad av en privat läggning? Länkar hittar du längst ned.

Dårskapen
Den här energin verkar ligga som en våt filt över oss just nu, men låt dig inte kvävas av den, dårskapen kan aldrig få segra. Vi lever i en tid där stora förändringar ska ske, antingen tar man emot dem med hjärtat eller också så sparkar man sig blå för att bevara gamla destruktiva mönster. Du väljer själv vilket som servar ditt livssyfte bäst, men valet torde inte vara svårt. Endast dåren slåss för något som aldrig kan vinna, endast dåren kämpar för sådant som inte tjänar själens syfte.

Här gäller det att göra sig av med gamla livsmönster och föreställningar om vad som är det rätta. Dags att göra en ordentlig urstädning av sådant som inte tjänar varken dig eller din omvärld.

När du gör dig av med det gamla så gör du rum för det nya. Ny livskraft, spiritualitet och energi kan strömma in i ditt liv och till din omvärld. Gör plats så att skönhet åter kan blomstra och låt inte destruktiva och energislukande människor och mönster ta din kraft och energi.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.9
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *