Kortet för dagen, fredag v.17

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Åtta av Visioner
Du kan nu vara redo att gå vidare i livet inom något område, men ha inte för bråttom. Det kan se ut som att du behöver lugna ner dig en smula och fokusera på en sak i taget. Risken är annars att du tappar fokus, blir splittrad i tanken och glömmer hälften. Där har vi ju alla varit nån gång, men det är inte kul. Så innan du far vidare, dra lite i handbromsen!

Kortet kan även varna för att du drömmer dig bort lite för mycket, kanske dags att vakna upp så du inte fastnar i en illusion. Du kan även ha fastnat i en negativ tankespiral där du tycker synd om dig själv och där du bara ser dina motgångar.

Försök att lyfta blicken och se vilka möjligheter som livet kan erbjuda dig. Omge dig med positiva människor som kan hjälpa dig framåt, hitta ditt fokus och se ljuset. Nya möjligheter är nämligen på ingång, och det vill du inte missa.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.17
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *