Kortet för dagen, tisdag v.18

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan. Månadsläggning för maj månad finns nu ute bl.a.

Ess av Visioner
Idag kommer en fortsättning på den energi som gårdagens kort förmedlade. Nu kan drömmar bli verklighet, magin är just nu extra stark, så var tydlig med dina önskningar så universum vet vad just du behöver.

Du skapar din verklighet utifrån ditt hjärta, så låt ditt hjärta skapa magi i ditt liv, precis som svanen på bilden gör när den ser sin egen spegelbild i dammen. Låt illusionen bli till verklighet eller är det kanske verkligheten som är illusionen?

Starka krafter är i omlopp och kanalen mellan himmel och jord är öppen för dig, så ta emot ljuset, kärleken och lyckan om det omedvetna idag. Låt magi skapas i ditt liv, och skapa ditt liv genom magi.

Svanen säger: En dröm är en önskan som skapas i ditt hjärta.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.18
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *