Kortet för dagen, torsdag v.18

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan. Månadsläggning för maj månad finns nu ute bl.a.

Åtta av Visioner
Det här kortet visar på någon form av motgång eller förvirring i ditt liv just nu. Själva problemet är hur du reagerar på det som händer i ditt liv. Din reaktion kan vara det som skapar både förvirring och motgång. Kortet vill mana dig till att vakna upp ur den illusion som du själv har skapat och som inte är gynnsam för dig.

Det kan vara så att du har gått vilse i din egen verklighet och nu känner hopplöshet och uppgivenhet över någon situation. Du kanske har fastnat i en negativ tankespiral där du tycker synd om dig själv och där du bara ser dina motgångar.

Försök nu att lyfta blicken och se vilka möjligheter som livet kan erbjuda dig. Omge dig med positiva människor och energier som kan hjälpa dig framåt, negativ energi suger bara musten ur dig och är inte till nytta för någon.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.18
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *