Kortet för dagen, måndag v.21

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Den Äldste
Moder jords uråldriga visdom vill nu komma till tals. Varje människa som vandrat på den här planeten har lämnat ett avtryck, stort som smått. All denna kunskap, visdom och livshistoria finns bevarade i moder jords eller den äldstes minne.

Det här kortet manar dig nu att inte ha för bråttom, lär av gamla misstag, erfarenheter och beprövad kunskap. Historien innehåller kanske mer svar än vad du anar. Varför har du så bråttom framåt mot det okända, när det historiska kända är det som du behöver och som ger dig alla svar som du önskar.

Gamla skrönor och historier kan ha ett inbyggt budskap till dig idag. Var vaksam på tecken som har med det förgångna att göra. Ett meddelande eller budskap kan idag komma från en tid som varit. Detta budskap kan hjälpa dig att förstå meningen med livet och det som sker omkring dig.

Du kan även använda dig av din inre känsla för vad som är rätt eller orätt, kanske ska du meditera för att komma i kontakt med ditt inre som står nära moder jords minne.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.21
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *