Kortet för dagen, måndag v.34

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Medicinpåse
Vi börjar veckan med lite visdomsord från de amerikanska urinnevånarnas andevärld. Nu är det tid att samla dina resurser, en omfattande kraft växer i ditt liv. Det finns en tid då du ska skina så starkt så att alla kan se dig, men det finns också en tid då du med omsorg ska välja vem eller vilka som får se ditt sanna jag. Välj klokt, är dagens ledord.

Ta inga förhastade beslut, om det inte känns rätt så vänta. Du är nu beskyddad mot negativ energi som kan influera dig på olika vis. Din inre kapacitet och potential utvecklas just nu med stora steg.

Andarna vill att du ska veta att i inhemsk kultur är det vanligt att man bär med sig en medicinpåse som innehåller olika typer av beskydd och samtidigt ger kraft och styrka . Varje sak i medicinpåsen har sin kraft och hjälper personen som bär den att växa i sin egen styrka

Genom att skydda din egen inre styrka varefter den växer och utvecklar sig så kan den bli lika kraftfull som en gammal ek.

Ett tips är att gör dig en egen medicinpåse och fylla den med det som ger dig kraft och styrka, kanske har du en lyckoamulett eller en kraftfull sten, en fjäder eller ett skrivet budskap som ger dig styrka och mod. Samla det som ger dig större kraft, alla är vi unika. Bär sedan din medicinpåse nära dig, men utom synhåll för andra.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.34
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *