Kortet för dagen, torsdag v.43

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat min web-tarotkurs Lär dig spå i tarot som startar den 1/11, just nu till ett kraftigt rabatterat pris på hela 65%. Är du intresserad kan du läsa mer här: TAROTKURS

Översteprästen
Ibland önskar vi oss kanske mer än vad vi kan få, eller är det så att allt är möjligt? Kortet pratar om att du måste börja med din insida. I dagens samhälle är det lätt att vi söker lösningar utanför oss själva för att hitta en inre tillfredsställelse, det är en falsk ingivelse.

För att må bra måste vi söka inåt. Kortet säger att du ska lyssna noga på dig själv, din kropp, din själ och ditt sinne. Vad behöver du just nu för att må bra på insidan. Lyssna noga på din intuition, kanske genom meditation.

Kortet säger att alla svar finns inom dig, så sök på rätt plats för att hitta din inre frid och glädje. Kan vara läge att hitta en lugn stund någon gång under denna dag för att reflektera lite extra över livet och för att fylla ditt inre med lugn, frid och tillfredsställelse. Lite kontemplation med ett tänt ljus, avslappnande musik och djupa andetag kan vara något som behöver idag.

LÄNKAR:
Visdomskort v.43
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *