Kortet för dagen, tisdag v.44

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för november ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Bägare
Vad är det som du inte kan se? Svaret verkar finnas framför dig redan. Något bekymrar dig idag eller får dig fundersam. Något behöver komma till sin lösning och du verkar inte riktigt veta hur du ska göra.

Svaret finns redan i din närhet, du behöver bara lyfta blicken och se dig omkring. Du har allt som du behöver i livet just nu, oroa dig inte för sånt som du inte kan påverka.

Ibland måste man stanna upp och fundera över om man kan påverka en situation eller om den måste accepteras. Idag verkar du hamna i ett sånt läge. kan du lösa eller påverka problemet, fundera då på hur. Är det så att det är utanför din makt, då måste du acceptera det som råder just nu.

Ibland lägger vi för mycket energi på det som vi ändå inta kan göra något åt, det kostar mycket energi och löser ingenting. Det som gäller idag är därför att inse om du kan lösa problemet eller ej. Om du kan lösa det så har du alla verktyg som du behöver, använd din inre kompass så leder den dig rätt.

LÄNKAR:
Visdomskort v.44
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *