Kortet för dagen, tisdag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips: köp presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Vatten
Nu kan drömmar och inre känslor vara i fokus. Du kanske längtar efter något eller önskar dig något. Var öppen för det som sker på din insida, tankar, känslor och upplevelser. De kan visa dig vägen framåt. Var vaksam på dina drömmar, de kan komma med budskap som ska förmedlas till dig nu.

Kortet visar mycket på en inre kommunikation, frågan är bara hur du ska få den ur dig? Ska du kanske skapa och vara kreativ, vad springer ur dina tankar och känslor just nu? Eller är det något som du behöver ta tag i för att nå de önskningar och drömmar som du har?

Försitt inte tiden om du önskar att något ska hända i ditt liv, utan ta tag i saker och ting för att själv skapa en förändring. Men det kan även vara så att du bara ska ta det lugnt just nu och känna inåt. Kanske läsa en bok eller utveckla din spirituella sida.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *