Kortet för dagen, torsdag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips: köp presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Drottningen av Luft
Kortet idag handlar liksom igår om kommunikation. Det är som en fortsättning på den energi som rådde under gårdagen. Vad kände du, vad hörde du, vad blev du medveten om, vad kom till dig då?

Om du inte känner att du fick klarhet under gårdagen, så kan den komma idag. Det kan vara som en slöja som lyfts bort från dina ögon och du kan bli medveten om något, eller se på något med en klarare syn idag.

Klokhet, kunskap och nyfikenhet kan också vara ledord för dagen. Kanske lär du dig något nytt idag.

En kvinna kan även söka kontakt med dig idag, det kan vara en verklig person eller någon från andra sidan. Det är som att energierna mellan himmel och jord just nu ligger närmare varandra än vanligt. Din andliga sida kan dessutom vara under framväxt och utveckling.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Igår hände något underligt. Jag va på promenad med hunden och när vi stannade vid en vacker plats så kom det flygande en massa talgoxar som va väldigt närgångna. En satte sig på mitt huvud och resten flaxade runt mig hela tiden Samtidigt fick jag se en vacker soluppgång som jag sällan skådat! När vi vände hemåt så sprang hunden långt framför mig men utan att jag gav kommando att hon skulle komma så sprang hon mot mig och tittade ovanför mitt huvud precis som hon såg något där. Jag har alldrig upplevt detta. Kanske det va ett tecken heller budskap om att något kommer att hända i mitt liv snart eller bara en vacker hälsning från andra sida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *