Kortet för dagen, måndag v.47

http://framtidsvision.com

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Kärlek
Du har en stor kärleksfull kraft som omsvärmar dig. Det kan vara både från familj, vänner och bekanta. Det kan även vara så att du får extra kraft och kärlek skickat till dig från andra sidan. Den kärleksfulla kraften är påtaglig omkring dig just nu.

Stanna upp och känn efter! Det kan vara så att du har haft en tuff period som gör att ditt behov av extra mycket kärlek behövs i ditt liv just nu. Känn den kärleksfulla kraften och tag tacksamt emot den, både från de levande omkring dig och de som har lämnat jordelivet och som finns med dig från andra sidan.

Kortet vill förmedla till dig att du aldrig är ensam och att ingen nånsin har lämnat dig. Allt är ett och du är ständigt omgiven av villkorslös kärlek! När du väljer att öppna upp dit medvetande för att allt är ett, då skapar du ett magiskt flöde av denna kärlek. Tag emot!

LÄNKAR:
Veckoläggning v.47
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *