Kortet för dagen, fredag v.3

http://framtidsvision.com

Startdatum för min onlinekurs ”Lär dig spå i tarot” 28/1.
NYTT hos mig ”Kropp & Hälsa”
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Bägare
Idag strålar kärleken omkring dig. Det behöver inte vara kärleken som i en förälskelse, utan det kan handla om kärleksfulla handlingar. Någon verkar förgylla din dag och du får ny känslomässig näring. Ny energi kommer till dig och din livsglädje ökar. Njut av denna energifyllda positiva dag och fyll på dina energiförråd med ny rikedom.

Kortet visar även på vackra möten. Kanske träffar du någon idag som får det att pirra till lite extra i magen. Det kan handla om både nya och gamla bekantskaper. Det kan vara kärlekspirr, men det kan också vackra vänskapliga känslor mellan två personer.

Har du tänkt att gå på date idag eller kanske bjuda din livskamrat på lite extra god mat med tända ljus? Då är det här helt rätt dag. Dessa underbara kärleksfulla energier bär vi med oss in i detta veckoslut, låt dem få förgylla alla dina möten och hela din helg.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.3
Månadsläggning för januari

Tarotkurs: Lär dig spå i tarot
Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tack för detta kortet, jag skall bjuda min son på en god Thai middag idag friterade räkor i sötsur sås. Yummy.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *