Kortet för dagen, tisdag v.6

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.6
Månadsläggning för februari

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Nio av Svärd
Här handlar det om hemligheter. Antingen är det du själv som döljer något som du inte vill ska avslöjas, eller så är det någon i din närhet som undanhåller något för dig.

Det kan även vara så att du inte är sann mot dig själv i någon fråga eller situation. Du kanske försöker intala dig själv att saker och ting är på ett visst sätt, men innerst inne så vet du att det inte stämmer. Försök inte att lura dig själv, det mår du inte bra av.

Du kanske behöver rannsaka dig själv och de människor som du har omkring dig. Vad är det som är så hemligt att det inte kan avslöjas? Vilken relation är det som inte är ärlig, är det en relation värd att fortsätta att bygga på?

Kortet kan även visa på att något idag avslöjas eller kommer upp till ytan. Du kanske blir medveten om något som du inte har uppmärksammat förut. Försök att frigöra dig från undanhållen sanning eller människors osanning. Inget gott kommer ur dolda hemligheter som plötsligt uppenbarar sig. Det är bättre att förekomma än förekommas.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *