Kortet för dagen, onsdag v.17

http://framtidsvision.com

Åtta av Stavar
Veckan fortsätter med stavarnas energi och idag kommer det in snabba energier. Något kan hända snabbt idag, ett infall du får eller en förändring som kommer utifrån. Du kanske får ett oväntat meddelande eller svar på någon ansökan. En här energin är även lite som ”ketchupeffekten”, först kommer inget, sen inget… och tillslut lossar allt på en gång. Så idag kan det bli fart på det som har gått trögt.

Positiv och glädjefylld energi är det hur som helst. Var inte rädd för eventuella tvära kast idag, de är bara gynnsamma och de kommer med en kraft och energi så du kan inte värja dig, bara att hänga med i detta energiflöde.

Idag är det inte läge att tveka, du kan känna det som att du får ny inspiration och nya idéer som strömmar ur dig eller kommer till dig. Du kan idag känna dig extra effektiv och produktiv. Kör på och följ dina infall, akta bara så du inte trampar någon annan på tårna.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.17
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *