Kortet för dagen, tisdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen att anmäla sig till tarotkursen:
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr. Läs mer och anmäl dig.

Kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Fem av Bägare
Du kan att ha en viss oro eller ångest i dina tankar. Det kan handla om något som behöver komma till en lösning och du har svårt att se hur du ska gå vidare.

Kvinnan på bilden ser uppgiven ut, hon tar sig för pannan och funderar över hur hon ska orka ta sig vidare. Framför henne ligger tre utspillda bägare som symboliserar hennes ångest, men om vi lyfter blicken ovanför hennes huvud så finns två vackert upplysta bägare där, dessa har hon för ögonblicket glömt. Det är dessa bägare som symboliserar glädjen, lyckan och kärleken som finns i ditt liv, det är dessa bägare som gör det värt att kämpa vidare.

Lämna dina trasiga och utslitna bägare och gå vidare i livet, fortsätt in mot sommaren med de hela och vackra bägarna som du väljer att fylla med det du vill ha med dig i ditt liv. Livet är sannerligen värt att leva, du behöver bara lyfta blicken och se det positiva som finns omkring dig.

Visst är det lätt att hamna i negativa tankar och mönster, men för att komma vidare behöver vi alla ibland lyfta blicken och minnas vad vi är tacksamma över.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *