Kortet för dagen, måndag v.26

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning? Passa gärna på innan jag tar semester v. 28-31 Läs mer och boka tid på min Hemsida.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Lyckans hjul
Transformation och förändring är ledorden idag. Kortet visar att en era i ditt liv är klar och att du nu kliver in i en ny. Det gamla kommer att förgöras för att återuppstår i det nya. Följ flödet och dansa in i framtiden med stor hopp och tro, lyckan finns vid din sida och allt är menat att ske till ditt bästa.

På bilden ser vi Fru Fortuna uppenbara sig, hon är gudinnan över lyckan och ödet. Hon står framför livets träd och påminner oss om att livet är fullt med möjligheter och chanser.

Livet i sig är som ett pärlband av handlingar och konsekvenser, budskapet är att du nu ska åkalla dina erfarenheter, kanske verkade de inte så märkvärdiga just när de skedde, men om du nu ser tillbaka på dina samlade erfarenheter så har de skapat den livsväg som du har vandrat, och nu har du kommit fram till den sista punkten i denna cykel, och det är dags för hjulet att rulla vidare i en ny.

Från krukan ses den aromatisk salviarökelsen stiga uppåt. Den visar att din framtid i kommande livscykel ännu är dold i denna dimma, men den kommer att uppenbara sig genom de val som du gör. Det är genom dina egna val som du styr ditt liv. Så välj klokt och dansa med lätta steg vidare in i den framtid som du själv skapar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *